>ajankohtaista>teetilaisuus

Helsingin opetusaikataulu

Keiko eli harjoitukset pidetään sunnuntaisin. Syyskuusta alkaen jälleen tasoryhmät. Shikaden ja ylemmät tasot joka toinen viikko klo 9:30 ja nyûmon ja konarai (alkeis- ja jatkotaso) klo 13:30. Marras- ja joulukuussa aamupäivisin pidetään alkeiskurssi, jolloin nyûmon ja konarai keiko on vain iltapäivisin.

Ohjeita teehuone Tokuyuanin keikoihin osallistuville COVID-19:n aikana

1. Keikoon ei saa tulla, jos on mitään flunssan oireita. Osallistumisen voi perua lyhyelläkin varoitusajalla.

2. Keikoon osallistuu maksimissaan 5 henkilä kerralla. Iltapäiväryhmä odottaa ulkopuolella aamupäiväryhmän lähtemistä. Ihmiset istuvat harjoituksissa omalla tatamillaan.

Aikataulut:
Aamupäiväryhmä 9:00 lautta, paluu 13.20 lautta
Iltapäiväryhmä 13:00 lautta, paluu 17.40 lautta

3. Ilmoittautuminen edelleen Doodlen kautta keikoa edeltävään torstai-iltaan mennessä. Jos ryhmään on jo ilmoittautunut 5 henkeä, lähetä sähköpostia vastuuhenkilölle ja ilmoittaudu varasijalle. Jos joudut perumaan osallistumisen torstain jälkeen, ota yhteyttä keikon vastuuhenkilöön sähköpostilla, jotta paikkasi voidaan antaa jonossa olevalle. Keikoon osallistuvien yhteystiedot kerätään listaksi, joka jaetaan vastuuhenkilöille, jotta keiko voidaan tarvittaessa perua lyhyelläkin varoitusajalla. Huom! myös vastuuhenkilön tulee ilmoittautua omaan keikoon, jotta henkilömäärän seuraaminen on helpompaa.

4. Kädet pestään aina kun tullaan teehuoneelle ja kun aletaan valmistelemaan teevälineitä. Kädet kuivataan kertakäyttöpyyhkeeseen, joita hankitaan teehuoneelle.

5. Jos aivastuttaa, niin aivastetaan kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaan ja pestään heti kädet.

6. Suositellaan, että jokainen tuo keikoon oman maljan, pyyhkeen ja chakinin. Teehuoneelta voi ostaa chakineita tarvittaessa. Maljat pestään kuumalla vedellä käytön jälkeen.

7. Koichaa tarjotaan toistaiseksi vain yhdelle henkilölle.

8. Ennen makeisten ottamista teishun tulee pestä kädet ja makeisiin kosketaan mahdollisimman vähän. Makeisten asetteluun voi käyttää puikkoja. Makeisia ei ole pakko ottaa tai voit halutessasi tuoda omat.

9. Riskiryhmään kuuluvien olisi hyvä välttää keikoon osallistumista.

10. Suositellaan maskin käyttämistä aina, kun se on mahdollista.

11. Yhdistys seuraa korona-tilannetta ja muutokset ovat mahdollisia.

Helsingin keikot pidetään pääasiassa teehuone Tokuyuanissa Suomenlinnassa. Keikoihin ilmoittaudutaan Doodlen kautta. Linkin ja ohjeet saa Larissalta (larissa (ät) urasenke.fi). Sunnuntain keikoon on ilmoittauduttava viimeistään edellisenä torstaina.

Muuten keikoista voi tiedustella sähköpostitse kunkin keikon vastuuopettajalta. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi (ät) urasenke.fi. Alla on aikataulut sekä kunkin keikon vastuuopettajat. Vastuuopettajat huolehtivat myös omaan keikoonsa liittyvästä tiedotuksesta. Muutoksista ilmoitetaan pääasiassa vain keikoon ilmoittautuneille.Joulukuu
Su 20.12. Aamupäivä: shikaden, iltapäivä Larissa (nyûmon)Helsingissä käy toisinaan Urasenken opettaja Pariisista. Pariisista vierailevan sensein keikon aikatauluista tiedotetaan sähköpostitse ja nettisivuilla.

Helsingin opetuksesta tiedotetaan tarkemmin sähköpostilistan kautta. Laita sähköpostia pääsihteeri Larissalle (larissa (ät) urasenke.fi), jos haluat liittyä sähköpostilistalle. Laita viestin otsikoksi Sähköpostilistalle liittyminen: Helsingin opetus.Lista on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille. Yhdistyksen ulkopuolisille tiedotus tapahtuu nettisivujen ja Facebookin kautta.

Japaness info 日本語


Midorikai-stipendi

 
Tapahtumakalenteri:
Upcoming events:

Valitettavasti kaikki toiminta on tällä hetkellä tauolla


Kev盲盲n 2021 alkeiskurssi / Spring 2021 beginner's course

 

Opetustarjonta

 
Helsingin opetus

 
Tampereen opetus

 
Suomenlinnan kartta / Map of Suomenlinna island

 

Urasenken Suomen osasto ry.
Urasenke Finland Association

Teehuone Tokuyuan
Facebookissa